Ook Kebab Master worden?!

Foodtrucks zijn hip!

Je ziet steeds meer Foodtrucks in het straatbeeld. Het is ook een mooie manier van ondernemen; lage kosten, veel vrijheid, maar hoe begin je zoiets en belangrijker nog: hoe zorg je ervoor dat het een succes word? Gepassioneerd mooie gerechten maken is leuk, maar er komt (veel) meer bij kijken. Wat doe je bijvoorbeeld als er 30 klanten aan je truck staan? Om van je Foodtruck een succes te maken heb je een ijzersterk en doordacht concept nodig en dat is wat wij bieden!

Het is mogelijk om franchisenemer te worden van The Kebab Masters en op pad te gaan met je eigen Foodtruck, Foodaanhanger, of Foodstand, zoals wij ook ooit begonnen zijn! Spreekt het je aan om eigen baas te zijn en een eigen zaak op te bouwen, maar misschien nog niet de stap durven nemen, of wel het lef, maar geen idee hoe te beginnen of wat te doen? Lees dan snel verder!

Wij bieden een ijzersterk en beproefd concept, lage instap- en investeringskosten, een instapklare Foodtruck en de bijbehorende standplaatsen. Daarnaast zorgen wij ervoor dat je alle tools krijgt om jouw onderneming tot een succes te maken; doorlopende begeleiding en ondersteuning, we geven je de ruimte om te ondernemen en verzorgen diverse trainingen. Samen zorgen we ervoor dat je een stabiele, goed gebalanceerde onderneming op kunt bouwen.

Wat heb je nodig: ondernemersgeest, integriteit, een hands-on mentaliteit en sterke communicatieve vaardigheden.

Hebben wij je interesse gewekt, neem dan contact met ons op middels het contact formulier.

 

 

foodtruck-gemert  20150226_175735