Contact

Over ons

Over ons

Over Kebab Masters

De Kebab Masters, zo noemen we onszelf. En da’s niet zonder reden. Onze kebab – zowel de traditionele kebab als de vega variant – is namelijk anders dan anders. Gebakken op een bakplaat, in plaats van aan het spit. En voorzien van een door ons zelf samengestelde kruidenmix. Kies je voor Kebab Masters? Dan kies je voor meer smaak, meer snelheid en minder vet. Uiteraard ben je ook voor verse, goudbruine friet bij ons aan het juiste adres.

Direct overtuigd? Boek een foodtruck voor jouw volgende feestje

Boeken

Kennis maken met de eigenaar

Marijn van Kilsdonk is een jonge en bevlogen foodtruckondernemer; de belangstelling voor verkoop van food kent zijn oorsprong in zijn vroege jeugd!

Op zijn 15e had hij een bijbaantje bij de toenmalige Kebabmasters. Na de coronacrisis maakte hij een doorstart met het bedrijf. Dat is het begin van zijn missie om kebab te herwaarderen.  Op zijn 19-e stond hij op zijn eerste grote festival met drie uitgiftelocaties en geweldig team van jonge mensen. Het succes maakte hem mogelijk om een fantastische foodtruck te laten bouwen, passend bij het concept.

Marijn werkt graag met jonge mensen; enthousiasme en bevlogenheid zijn vanzelfsprekend. Handen uit de mouwen, aanpakken en samenwerken zijn de basis om de klant te ontzorgen en te laten genieten van een smaakvolle beleving.

Boeken

Feestje? Schakel Kebab Masters in

"*" geeft vereiste velden aan